Beste bbq genoten...
Een vraagje over het onderhoud van jullie Q en bijhorende rooster!
Hoe houden jullie je bbq en rooster mooi proper na iedere sessie?
Ik had gister nog een sessie ribs en die rooster ziet er echt weer vettig uit. Het is zelfs zo erg dat ik met grof schuren zelfs de zwarte grove stukken er niet meer vanaf krijg... daarnaast is de zilveren coating er gedeeltelijk af en ziet de rooster ook brons (originele weber gourmet rooster]. Wellicht rooster naar de zak dus
Hoe doen jullie het? Tips, tricks? Ik kon nergens een topic vinden hierover... leek me nogal straf dus als ik slecht gekeken heb mijn excuses!
Een vraagje over het onderhoud van jullie Q en bijhorende rooster!
Hoe houden jullie je bbq en rooster mooi proper na iedere sessie?
Ik had gister nog een sessie ribs en die rooster ziet er echt weer vettig uit. Het is zelfs zo erg dat ik met grof schuren zelfs de zwarte grove stukken er niet meer vanaf krijg... daarnaast is de zilveren coating er gedeeltelijk af en ziet de rooster ook brons (originele weber gourmet rooster]. Wellicht rooster naar de zak dus

Hoe doen jullie het? Tips, tricks? Ik kon nergens een topic vinden hierover... leek me nogal straf dus als ik slecht gekeken heb mijn excuses!