- Berichten
- 296
Hi allemaal,
Gisteren als test een oerhammetje gedaan, liep er tegen aan bij de slager. Heb het recept van Noskos gebruikt (https://www.bbq-nl.com/pig-wings/)
Beetje schoongemaakt
In de Porky Rub
Op de Weber
2 uur gerookt
Inpakken met boter, honing en bruine suiker
De eerste laag bbq saus, gemengd met de sappen die uit de folie kwam na het inpakken
Eindresultaat
Helaas was het er maar eentje om te kijken of we het wat vonden, want uiteindelijk is hij goed bevallen.
Vergeleken met de foto van Noskos zie ik dat er bij mij 2 botten in de ham zitten, dus dat kan een leuke discussie bij de slager opleveren of het nu een oerham of een eisbein is geweest :blush:
Rub was iets te zout, om dat op te lossen dacht ik om er nog ongeveer 1/3 van alle andere ingredi?nten bij te voegen (dus zonder zout), zal dit de rub dan minder zout maken?
Grz
MJ
Gisteren als test een oerhammetje gedaan, liep er tegen aan bij de slager. Heb het recept van Noskos gebruikt (https://www.bbq-nl.com/pig-wings/)

Beetje schoongemaakt

In de Porky Rub

Op de Weber

2 uur gerookt

Inpakken met boter, honing en bruine suiker

De eerste laag bbq saus, gemengd met de sappen die uit de folie kwam na het inpakken

Eindresultaat
Helaas was het er maar eentje om te kijken of we het wat vonden, want uiteindelijk is hij goed bevallen.
Vergeleken met de foto van Noskos zie ik dat er bij mij 2 botten in de ham zitten, dus dat kan een leuke discussie bij de slager opleveren of het nu een oerham of een eisbein is geweest :blush:
Rub was iets te zout, om dat op te lossen dacht ik om er nog ongeveer 1/3 van alle andere ingredi?nten bij te voegen (dus zonder zout), zal dit de rub dan minder zout maken?
Grz
MJ