- Berichten
 - 296
 
Hi allemaal,
Gisteren als test een oerhammetje gedaan, liep er tegen aan bij de slager. Heb het recept van Noskos gebruikt (https://www.bbq-nl.com/pig-wings/)
		
		
	
	
		
	
Beetje schoongemaakt
		
	
In de Porky Rub
		
	
Op de Weber
		
	
2 uur gerookt
		
	
Inpakken met boter, honing en bruine suiker
		
	
De eerste laag bbq saus, gemengd met de sappen die uit de folie kwam na het inpakken
		
	
Eindresultaat
Helaas was het er maar eentje om te kijken of we het wat vonden, want uiteindelijk is hij goed bevallen.
Vergeleken met de foto van Noskos zie ik dat er bij mij 2 botten in de ham zitten, dus dat kan een leuke discussie bij de slager opleveren of het nu een oerham of een eisbein is geweest :blush:
Rub was iets te zout, om dat op te lossen dacht ik om er nog ongeveer 1/3 van alle andere ingredi?nten bij te voegen (dus zonder zout), zal dit de rub dan minder zout maken?
Grz
MJ
	
		
			
		
		
	
				
			Gisteren als test een oerhammetje gedaan, liep er tegen aan bij de slager. Heb het recept van Noskos gebruikt (https://www.bbq-nl.com/pig-wings/)
	Beetje schoongemaakt
	In de Porky Rub
	Op de Weber
	2 uur gerookt
	Inpakken met boter, honing en bruine suiker
	De eerste laag bbq saus, gemengd met de sappen die uit de folie kwam na het inpakken
	Eindresultaat
Helaas was het er maar eentje om te kijken of we het wat vonden, want uiteindelijk is hij goed bevallen.
Vergeleken met de foto van Noskos zie ik dat er bij mij 2 botten in de ham zitten, dus dat kan een leuke discussie bij de slager opleveren of het nu een oerham of een eisbein is geweest :blush:
Rub was iets te zout, om dat op te lossen dacht ik om er nog ongeveer 1/3 van alle andere ingredi?nten bij te voegen (dus zonder zout), zal dit de rub dan minder zout maken?
Grz
MJ
	
			
			
