- Berichten
- 1.525
allereest mijn excuses voor de crappy foto's maar ik heb gewoon niets beters 
vandaag moest het dan gebeuren, mijn tweede poging voor mijn koetje.
gisteren een borstlap opgehaald bij mijn slager en trimmen, injecteren en in de rub zetten.




op de WSM

en inpakken die handel


op de draad gesneden



en uiteraard de burnd ends


thnx for watching
edit:
wat vonden wij ervan.
al met al zal ik zelf niet meer zo gauw een brisket maken gezien het werk wat je er mee hebt maar het is best wel een lekker stukje vlees (PP vinden wij lekkerder)
het vlees was iig niet droog en/of taai.
uiteraard geldt hier ook weer dat hoe vaker je het doet hoe lekkerder of het zal worden

vandaag moest het dan gebeuren, mijn tweede poging voor mijn koetje.
gisteren een borstlap opgehaald bij mijn slager en trimmen, injecteren en in de rub zetten.




op de WSM

en inpakken die handel


op de draad gesneden



en uiteraard de burnd ends


thnx for watching

edit:
wat vonden wij ervan.
al met al zal ik zelf niet meer zo gauw een brisket maken gezien het werk wat je er mee hebt maar het is best wel een lekker stukje vlees (PP vinden wij lekkerder)
het vlees was iig niet droog en/of taai.
uiteraard geldt hier ook weer dat hoe vaker je het doet hoe lekkerder of het zal worden