- Berichten
- 1.546
allereest mijn excuses voor de crappy foto's maar ik heb gewoon niets beters
vandaag moest het dan gebeuren, mijn tweede poging voor mijn koetje.
gisteren een borstlap opgehaald bij mijn slager en trimmen, injecteren en in de rub zetten.
op de WSM
en inpakken die handel
op de draad gesneden
en uiteraard de burnd ends
thnx for watching
edit:
wat vonden wij ervan.
al met al zal ik zelf niet meer zo gauw een brisket maken gezien het werk wat je er mee hebt maar het is best wel een lekker stukje vlees (PP vinden wij lekkerder)
het vlees was iig niet droog en/of taai.
uiteraard geldt hier ook weer dat hoe vaker je het doet hoe lekkerder of het zal worden
vandaag moest het dan gebeuren, mijn tweede poging voor mijn koetje.
gisteren een borstlap opgehaald bij mijn slager en trimmen, injecteren en in de rub zetten.
op de WSM
en inpakken die handel
op de draad gesneden
en uiteraard de burnd ends
thnx for watching
edit:
wat vonden wij ervan.
al met al zal ik zelf niet meer zo gauw een brisket maken gezien het werk wat je er mee hebt maar het is best wel een lekker stukje vlees (PP vinden wij lekkerder)
het vlees was iig niet droog en/of taai.
uiteraard geldt hier ook weer dat hoe vaker je het doet hoe lekkerder of het zal worden