BasBQ
Beef en Steak

oei, oei, oei, op naar m'n koei

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
allereest mijn excuses voor de crappy foto's maar ik heb gewoon niets beters :(

vandaag moest het dan gebeuren, mijn tweede poging voor mijn koetje.
gisteren een borstlap opgehaald bij mijn slager en trimmen, injecteren en in de rub zetten.






op de WSM


en inpakken die handel



op de draad gesneden




en uiteraard de burnd ends




thnx for watching  :D

edit:
wat vonden wij ervan.
al met al zal ik zelf niet meer zo gauw een brisket maken gezien het werk wat je er mee hebt maar het is best wel een lekker stukje vlees (PP vinden wij lekkerder)
het vlees was iig niet droog en/of taai.
uiteraard geldt hier ook weer dat hoe vaker je het doet hoe lekkerder of het zal worden

 
ook al is het geen klassieke brisketsnit (zover ik kan beoordelen, ben immers ook geen slager), ziet het er fantastisch smakelijk uit!
 
Ziet er goed uit Marco, congrats met Loeimans!! =D>
 
dat ziet er prima uit, ik durf gewoon te zeggen, gefeliciteerd met je koetje  :)
 
Daar is ie! Je Koei! Gefeliciteerd! En het ziet er goed uit!
 
whahaha, ik heb um nog nie
 
Dat kan nooooooit lang meer duren!
 
Gefeliciteerd met je koetje!
 
Gefeliciteerd met jouw laatste deel van de grote drie!!!
 
Jaaaaaa kheb um <:p :O)

Bedankt allemaal voor de felicitaties :D
 
Van harte met de koe hij ziet er goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan