BasBQ
Beef en Steak

Noorse zalm op cedar plankje (met thai marinade)

 
 
 
 

RedFox

Gerijpt
Berichten
3.160
Vandaag de Weber OTP57 eens lekker laten roken met een cedar plankje.
Een stukje van 600 gr verse Noorse zalm na inwrijven met Thai Marinade (Sligro) ca 25 minuten bij 200 graden op een goed gedrenkt cedar plankje tot een delicatesse gebracht!
Smullen maar!  De foto volgorde spreekt voor zichzelf....

zalmstart_zps44d441f5.jpg

zalm1_zps8e3cb00f.jpg

zalm2_zps75de97dd.jpg

zalmreadytorumble_zpsf6c157dc.jpg

zalmrooktprima_zps318bebb7.jpg

zalmklaarna25min_zpsb6e579d4.jpg

zalmopbord_zpsa6a43e18.jpg

zalmmetsalade_zps2cb5a32c.jpg

zalmdwarsdoorsnede_zps0c0913a3.jpg



 
jumjum!
 
mooie foto's en een mooi stukje zalm
 
Erg mooi stukje zalm RedFox. (zowel voor, als na de bereiding  :) )
Mooie foto's ook.

Mac
 
Lekker hoor !
 
Zal vast niet de laatste keer zijn dat deze gemaakt wordt.
 
Dat blief ik vast ook wel! Lekker hoor! Mooie foto's ook.
 
Ziet er heerlijk uit,  ga ik ook eens proberen met die marinade.
 
Hhhm lekker hoor.....!
Denk dat ik deze ook maar eens ga proberen binnenkort.
 
Hoe is de combi Thai en cedar? Daar ben ik benieuwd naar?
 
Lekker visje
 
@ Dominique

Oud latijns spreekwoord luidt:  "degustibus non est disputantem" , vrij vertaald: over smaak valt niet te twisten...

Maar ikzelf vind deze combi perfect! 

Probeer het gerust, hier zijn de gasten die het eten altijd laaiend enthousiast.
 
Kak, nu ga ik hongerig slapen. Ziet er erg tasty uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan