- Berichten
- 215
Hallo,
Ben al een tijdje lid van dit forum, vorig jaar wat gepost maar door geen tijd even gestopt met BBQ. Dit jaar weer begonnen en vanaf vandaag in het het bezit van een WSM.
Ik heb verschillende sites gelezen betreffende aansteken en op temp brengen maar ik zie op verschillende video's andere tips. Mijn vraag is als ik via de minion methode de WSM aansteek, water in de pan doe en de deksel plaats.....wat doe ik dan met de onderste luchtgaten. Ik lees veel dat je die helemaal openlaat staan tot de gewenste temp is gehaald en dan alle drie onderin half dicht. De bovenste helemaal openlaten en alleen iets aan doen als de temp veels te hoog is.
Klopt dit? Want ik zie ook sommige video's waar ze meteen gaan knijpen als de deksel erop zit.
Wat is de beste manier?
Ben al een tijdje lid van dit forum, vorig jaar wat gepost maar door geen tijd even gestopt met BBQ. Dit jaar weer begonnen en vanaf vandaag in het het bezit van een WSM.
Ik heb verschillende sites gelezen betreffende aansteken en op temp brengen maar ik zie op verschillende video's andere tips. Mijn vraag is als ik via de minion methode de WSM aansteek, water in de pan doe en de deksel plaats.....wat doe ik dan met de onderste luchtgaten. Ik lees veel dat je die helemaal openlaat staan tot de gewenste temp is gehaald en dan alle drie onderin half dicht. De bovenste helemaal openlaten en alleen iets aan doen als de temp veels te hoog is.
Klopt dit? Want ik zie ook sommige video's waar ze meteen gaan knijpen als de deksel erop zit.
Wat is de beste manier?