Hallo allemaal,
Nieuw hier op t forum. Tot voor kort had ik een “simpele” 47cm basic weber. Nu via marktplaats een prima weber 5750 “op de kop getikt”
De (hele) simpele basics (lees, niet je hele bodem van de bbq volgooien met hete kolen, maar helft kolen, helft leeg/koud) “ken ik wel”, maar hoop/wil nu wat meer tijd (alsof je met 2 hele kleine kids tijd hebt…) maken voor het “serieuzere” bbq-werk, denk aan spare-ribs, briskets, etc
Hoop hier goede tips op te doen, zowel aan bbq-techniek-kant, als aan materiaal (welke kolen, welke accessoires, etc), alles “ter leeringh ende vermaeck” met als doel beter bbq-en en dus beter eten!
Nieuw hier op t forum. Tot voor kort had ik een “simpele” 47cm basic weber. Nu via marktplaats een prima weber 5750 “op de kop getikt”
De (hele) simpele basics (lees, niet je hele bodem van de bbq volgooien met hete kolen, maar helft kolen, helft leeg/koud) “ken ik wel”, maar hoop/wil nu wat meer tijd (alsof je met 2 hele kleine kids tijd hebt…) maken voor het “serieuzere” bbq-werk, denk aan spare-ribs, briskets, etc
Hoop hier goede tips op te doen, zowel aan bbq-techniek-kant, als aan materiaal (welke kolen, welke accessoires, etc), alles “ter leeringh ende vermaeck” met als doel beter bbq-en en dus beter eten!