Vanochtend de procureur uit de diepvries gehaald en zojuist ingerubt met een basis rub.
Nu ligt de procureur weer in de koelkast om de rub in te laten trekken.
Morgen ben ik van plan om rond een uur of 17 - 18 uur de procureur op de Primo te leggen, om deze vervolgens rond 14:00 zondag middag met een buurt BBQ op te kunnen peuzelen.
Het is de eerste keer dat ik voor een Pulled Pork ga, dus hiermee ook op jacht naar mijn knorretje.
Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen (en dat ga ik ook met foto's proberen).....
Groet
Nu ligt de procureur weer in de koelkast om de rub in te laten trekken.
Morgen ben ik van plan om rond een uur of 17 - 18 uur de procureur op de Primo te leggen, om deze vervolgens rond 14:00 zondag middag met een buurt BBQ op te kunnen peuzelen.
Het is de eerste keer dat ik voor een Pulled Pork ga, dus hiermee ook op jacht naar mijn knorretje.
Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen (en dat ga ik ook met foto's proberen).....
Groet