- Berichten
- 749
Vandaag kregen we gasten te eten en ik wilde natuurlijk uitpakken met wat leuks! Al snel kwam het idee borrelhapje met MOINK balls en hoofdgerecht een beenham helaas kon de slager me niet helpen aan een beenham en heb ik gekozen voor een fricandeau van 1,2 kg.
MOINK balls gemaakt en daarna door een standaard rub voor rundvlees gehaald en na een uurtje later op de Q de glaze aangebracht (Santa Maria BBQ Sauce Original)
Dit was een geslaagd hapje en binnen no time weg!
De fricandeau heeft er +- 2,5uur opgelegen en heb ik in een standaard rub gezet voor varkensvlees en na een uur een glaze aangebracht van een whisky honing mosterd sausje en dit nog twee keer herhaald, dit hebben we geserveerd met stoof peertjes volgens het recept van Willem (Thanks voor het recept was erg lekker) met gesneden zoete aardappel uit de oven en boontjes met spekjes en een beetje balsamico azijn.
MOINK Balls:
Fricandeau:
MOINK balls gemaakt en daarna door een standaard rub voor rundvlees gehaald en na een uurtje later op de Q de glaze aangebracht (Santa Maria BBQ Sauce Original)
Dit was een geslaagd hapje en binnen no time weg!
De fricandeau heeft er +- 2,5uur opgelegen en heb ik in een standaard rub gezet voor varkensvlees en na een uur een glaze aangebracht van een whisky honing mosterd sausje en dit nog twee keer herhaald, dit hebben we geserveerd met stoof peertjes volgens het recept van Willem (Thanks voor het recept was erg lekker) met gesneden zoete aardappel uit de oven en boontjes met spekjes en een beetje balsamico azijn.
MOINK Balls:


Fricandeau:





