- Berichten
- 218
De smoker doet het steady op 225F. Tijd om wat te posten.
Ik heb van de week een Yorkshire White Varkensschouder besteld bij onze vrienden van Beef en Steak. Toen ik hem vanmorgen uit het plastic haalde was ik wel enigszins teleurgesteld. Een mooi stuk vlees, alleen was het compleet uitgebeend en kon ik het stuk uitrollen tot bijna 60 cm. Weer oprollen en opbinden dus. Ik had liever echt een schouder uit een stuk gehad.
Ik heb de schouder ingesmeerd met mosterd en vervolgens ingesmeerd met rub. Mijn eigen recept. Daarna ge?njecteerd met een mix van gelijke delen Apple cider, appelsap en kriekbier.
En vervolgens de Q aangestoken met Ecobrasa en een paar chunks Hickory.
Tot zover. Ik ga nu de NanoQ weer een keertje indrukken. Ik hou jullie op de hoogte. Tot morgen!
Gr. Mike
Ik heb van de week een Yorkshire White Varkensschouder besteld bij onze vrienden van Beef en Steak. Toen ik hem vanmorgen uit het plastic haalde was ik wel enigszins teleurgesteld. Een mooi stuk vlees, alleen was het compleet uitgebeend en kon ik het stuk uitrollen tot bijna 60 cm. Weer oprollen en opbinden dus. Ik had liever echt een schouder uit een stuk gehad.

Ik heb de schouder ingesmeerd met mosterd en vervolgens ingesmeerd met rub. Mijn eigen recept. Daarna ge?njecteerd met een mix van gelijke delen Apple cider, appelsap en kriekbier.



En vervolgens de Q aangestoken met Ecobrasa en een paar chunks Hickory.

Tot zover. Ik ga nu de NanoQ weer een keertje indrukken. Ik hou jullie op de hoogte. Tot morgen!
Gr. Mike