BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste x Pulled Pork

 
 

Jeroen_S

Stoker
Berichten
411
Na alle foto's en verhalen gelezen te hebben hier op het forum moet ik er nu toch aan gaan geloven. Mijn eerste PP wordt een feit.
Ik hou me vast aan Noskos zijn blog, moet zeker goed gaan komen, ik heb zelfs zijn bbq-saus gemaakt hiervoor :).
Ik had een 2,5 kilo Procureur bij de slager gehaald en wil hem morgen om 7 uur op de Q hebben liggen.

Ergens vind ik het toch een beetje spannend maar heb zeker zin in de run. :)

7:18  PP  9  Dome 116
8:18  pp 25 Dome 100
9:19  pp 47 Dome 119
10:18 pp 66 Dome 122
11:18 pp 72 Dome 118 (tussen 10:18 / 11:18 temp gehaald van 135  :-S terwijl alles al zowat dicht stond)
12:18 PP 74 Dome 118
13:22 pp 74 Dome 118
14:20 pp 77 Dome 121
15:22 pp 82 Dome 117
16:25 PP 88 Dome 112 (met sateprikker getest, had geen weerstand)

Mooi stukje vlees ge?njecteerd en in de rub gezet, schaaltje net te klein :p


7:18 hij ligt erop (iets later dan gepland)
 
Succes morgen..
 
Je krijgt een leuke dag morgen!
 
Succes!
 
Altijd spannend hoor zo'n eerste keer! Succes ermee.

Advies van mij, doe updaten gewoon in een nieuw berichtje in deze draad, dan hoeven we niet steeds terug te scrollen. Dat leest wat makkelijker.
 
Dank allen,
me vriendin wordt gek van me, loop erg vaak naar buiten om te kijken dat de temp niet daalt :p
zal dat een eerste keer angst zijn dat je niet hoopt dat de  Q uitgaat  :-S

 
succes er mee, heb er alle vertrouwen in
 
Ik laat hem boven altijd helemaal open en regel alleen met onder.. Haal desnoods wat hete kooltjes er uit..
Ga je hem inpakken?
 
Terug
Bovenaan Onderaan