BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste x Pulled Pork

Gaat een succes worden!
 
14:20 pp 77 Dome 121

nu 2 uur na de glaze, heb hem nu in de folie liggen, nog 11 graden te gaan. Het zag er al lekker en voelde al mals aan  B-)

*foto vergeten te nemen voor het boek  :-S
 
16:25 PP 88 Dome 112 hij piept dat de kerntemparatuur goed is :D
Even de sateprikker test en ja hoor weinig tot geen weerstand.
Nu even een uur laten rusten en dan pullen, wel even snel een foto gemaakt :D

 
ziet er goed uit zo  ;)
 
Leef met je mee. Morgen ga ik het proberen. Ziet er allemaal erg goed uit. Ben benieuwd naar je eindresultaat.
 
Wat een geweldige dag was dit, heb een mooie run gehad vandaag. Vanmorgen was wat hectisch toen de temp. best wel hoog kwam. Leo bedankt voor de tussentijdse tips, daarna de temp mooi stabiel kunnen houden.
De bark was echt top, volgende keer denk ik wel wat meer rookhout gebruiken.
De smaak was echt geweldig, heb het recept gevolgd van Noskos, daarvoor ook bedankt Noskos.
Ga dit zeker vaker maken  :D

Even een foto van het eindresultaat:

 
lekker hoor, dat ziet er prima uit, smul er lekker van.
En uiteraard graag gedaan, daar zijn we voor  ;)
 
ja, sticker zeker verdient  :)
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd!

Abraham zei:
Ik laat hem boven altijd helemaal open en regel alleen met onder..

Ik moet om de q continu onder de 115 te houden, de bovenste schuif echt wel een heel eind dicht zetten. Is dat niet gebruikelijk?
 
Mooi spul he? gefeliciteerd en goede bekomst!
 
dennis zei:
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd!

Abraham zei:
Ik laat hem boven altijd helemaal open en regel alleen met onder..

Ik moet om de q continu onder de 115 te houden, de bovenste schuif echt wel een heel eind dicht zetten. Is dat niet gebruikelijk?

dat is bij mij ook gebruikelijk hoor als ik low & slow op de 57 maak
 
Terug
Bovenaan Onderaan