- Berichten
- 151
Ter ere van mijn dochter haar verjaardag moest het toch een keer gebeuren: pulled pork
Gisteren huis vol visite, dus eergisteren (dierendag...) 's ochtends een stuk procureur van 2,5 kilo in de stromende regen op het ei gelegd.
De temperatuur is mooi stabiel op 120 gr. gebleven gedurende de run. Na 7 uur was de kerntemperatuur van 88 graden bereikt.
Ik heb overigens het wedstrijdrecept van Noskos gebruikt.
Het resultaat:
Gisteren ook nog rosbief, kip en brood op het ei klaargemaakt:
De visite was met name zwaar onder de indruk van de PP (ikzelf ook; was ook mijn eerste kennismaking).
Gaat dus zeker vaker klaargemaakt worden!
Gisteren huis vol visite, dus eergisteren (dierendag...) 's ochtends een stuk procureur van 2,5 kilo in de stromende regen op het ei gelegd.



De temperatuur is mooi stabiel op 120 gr. gebleven gedurende de run. Na 7 uur was de kerntemperatuur van 88 graden bereikt.
Ik heb overigens het wedstrijdrecept van Noskos gebruikt.

Het resultaat:


Gisteren ook nog rosbief, kip en brood op het ei klaargemaakt:


De visite was met name zwaar onder de indruk van de PP (ikzelf ook; was ook mijn eerste kennismaking).
Gaat dus zeker vaker klaargemaakt worden!