Zaterdagochtend 09.45 uur de BBQ aangezet en om 9.55 was hij mooi op temperatuur om de procureur (3,5 kg) op de BBQ te leggen. Ik had hem op 250 F dus zo'n 120 C.
http://
http://
Na een kleine 3 uur op de BBQ begon hij er steeds beter uit te zien.
http://
Na 5 uur gaat het echt de goede kant op, hier heb ik hem gelakt met Red Raspberry van American Stockyard.
http://
Na 5,5 uur zit ik in de "zone" de kern temperatuur is zelfs teruggelopen van 74 C naar 66 C. Na 6 uur heb ik de procureur ingepakt om eerder uit de zone te komen. (tip Noskos) Ik heb er ook maar even een varkensfilet (4 kg) opgelegd om alle gasten te verwennen.
http://
Na 8 uur heb ik de kerntemperatuur van 89 C bereikt en kan de procureur van de BBQ.
http://
Na even wachten de PP uit elkaar getrokken en er heerlijke Harvest Apple saus (ook American Stockyard) over gegoten, dit is een heerlijke variant.
Het resultaat mag er zijn!
http://
Dit was mijn eerste PP en hij was echt lekker!
Voor herhaling vatbaar!
Please try this at home!!
http://

http://

Na een kleine 3 uur op de BBQ begon hij er steeds beter uit te zien.
http://

Na 5 uur gaat het echt de goede kant op, hier heb ik hem gelakt met Red Raspberry van American Stockyard.
http://

Na 5,5 uur zit ik in de "zone" de kern temperatuur is zelfs teruggelopen van 74 C naar 66 C. Na 6 uur heb ik de procureur ingepakt om eerder uit de zone te komen. (tip Noskos) Ik heb er ook maar even een varkensfilet (4 kg) opgelegd om alle gasten te verwennen.
http://

Na 8 uur heb ik de kerntemperatuur van 89 C bereikt en kan de procureur van de BBQ.
http://

Na even wachten de PP uit elkaar getrokken en er heerlijke Harvest Apple saus (ook American Stockyard) over gegoten, dit is een heerlijke variant.
Het resultaat mag er zijn!
http://

Dit was mijn eerste PP en hij was echt lekker!
Voor herhaling vatbaar!
Please try this at home!!