- Berichten
- 661
Omdat iedereen voor de PP gaat momenteel kon ik toch niet achterblijven.
Dus een groot stuk procureur uit de vriezer getrokken en in de koelkast laten ontdooien.
Nou ja, ontdooien, hij heeft 3 dagen in de koelkast gelegen, maar was nog niet helemaal ontdooit.
Dus toch nog maar ff in een bak water.
Gisteravond vast de injectie vloeistof en de rub gemaakt.
Heb van beide het recept aangehouden dat Piet altijd gebruikt.
Toen de procureur voldoende ontdooit was, de vloeistof geinjecteerd, en in een zak gedaan.
Dit geheel nog een nachtje laten staan in de koelkast.
Piet heeft voor mij net de Primo opgestookt
en ik ben begonnen met het vlees in te rubben.
Van al het voorgaande het ik helaas geen foto's maar vanaf het rubben komen ze er aan.
Dus hier de eerste lading.
De rub ( wat er nog van over is)
De injectie vloeistof (wat er van over is)
En de gerubte procureur.
Tja, de rest moeten jullie dus nog even op wachten.
Dat zal vanavond wel volgen.
Dus een groot stuk procureur uit de vriezer getrokken en in de koelkast laten ontdooien.
Nou ja, ontdooien, hij heeft 3 dagen in de koelkast gelegen, maar was nog niet helemaal ontdooit.
Dus toch nog maar ff in een bak water.
Gisteravond vast de injectie vloeistof en de rub gemaakt.
Heb van beide het recept aangehouden dat Piet altijd gebruikt.
Toen de procureur voldoende ontdooit was, de vloeistof geinjecteerd, en in een zak gedaan.
Dit geheel nog een nachtje laten staan in de koelkast.
Piet heeft voor mij net de Primo opgestookt

Van al het voorgaande het ik helaas geen foto's maar vanaf het rubben komen ze er aan.
Dus hier de eerste lading.
De rub ( wat er nog van over is)

De injectie vloeistof (wat er van over is)

En de gerubte procureur.

Tja, de rest moeten jullie dus nog even op wachten.
Dat zal vanavond wel volgen.