- Berichten
- 3.153
Afgelopen zondag heb ik mijn nieuwe Weber OTP57cm gear in gebruik genomen en mijn eerste BCC gemaakt.
Na mijn introductie op dit forum gisteren begreep ik dat foto's van harte welkom zijn, dus here we go!
De foto's zijn niet al te duidleijk daar afkomstig van mijn iPhone en ik heb wat moeten stoeien met photobucket daar het ook de eerste keer is dat ik daarmee heb gewerkt.
Ik hoop dat het sfeertje toch duidelijk is, in ieder geval smaakte de kip buitengewoon en was zeer sappig na 1 uur op 200 gr C.
In de beercan heb ik naast bier nog wat geperste knoflookteentjes gedaan en een theleepel sambal oelek.
De buitenkant ingewreven met kipkruiden die ik heb gemengd in olijfolie!
Komend weekend staat zalm op cedar plank op de rol!
Na mijn introductie op dit forum gisteren begreep ik dat foto's van harte welkom zijn, dus here we go!
De foto's zijn niet al te duidleijk daar afkomstig van mijn iPhone en ik heb wat moeten stoeien met photobucket daar het ook de eerste keer is dat ik daarmee heb gewerkt.
Ik hoop dat het sfeertje toch duidelijk is, in ieder geval smaakte de kip buitengewoon en was zeer sappig na 1 uur op 200 gr C.
In de beercan heb ik naast bier nog wat geperste knoflookteentjes gedaan en een theleepel sambal oelek.
De buitenkant ingewreven met kipkruiden die ik heb gemengd in olijfolie!
Komend weekend staat zalm op cedar plank op de rol!






