- Berichten
- 730
Hi all,
Zolang dit al eens willen doen.
Vorige week een BeerCanChicken-houder gekocht.
Van de week een scharrelkippie van AH.
Gisterenavond de kip in de Santa Maria BeerCanChicken rub gewreven.
Afgedekt de koeling weer in voor een nachtje.
Radler(Amstel) blikje en wat houtmix dat ik 30 minuten in een beetje bier week.
Noskos had wat tips, die maar beetje aangehouden en wat ik links en rechts gelezen heb.,
Mijn angst is dat t te hard gaat en een zwart kippie wordt.
Gezien dat ik moet schuiven aan onderzijde.
1/3 dicht dus na op temp van 170 in kogel en in de kippiedij 85 graden.
Ga zo beginnen.
Lees ik net wat leuke tips ook over onder de huid inwrijven en smeren en knoflook en kruiden toepassen, ook doen dus.
Meer foto's gaan volgen natuurlijk voor de BCC-club pin.
ltrrrsss
Marcel
B-)
Zolang dit al eens willen doen.
Vorige week een BeerCanChicken-houder gekocht.
Van de week een scharrelkippie van AH.
Gisterenavond de kip in de Santa Maria BeerCanChicken rub gewreven.
Afgedekt de koeling weer in voor een nachtje.
Radler(Amstel) blikje en wat houtmix dat ik 30 minuten in een beetje bier week.
Noskos had wat tips, die maar beetje aangehouden en wat ik links en rechts gelezen heb.,
Mijn angst is dat t te hard gaat en een zwart kippie wordt.
Gezien dat ik moet schuiven aan onderzijde.
1/3 dicht dus na op temp van 170 in kogel en in de kippiedij 85 graden.
Ga zo beginnen.
Lees ik net wat leuke tips ook over onder de huid inwrijven en smeren en knoflook en kruiden toepassen, ook doen dus.
Meer foto's gaan volgen natuurlijk voor de BCC-club pin.
ltrrrsss
Marcel
B-)
