Beef en Steak

Mijn eerste BCC

 

blizzy

Vuurmaker
Berichten
52
Van
Vanmiddag begonnen  met 2 mooie kippen van de slager. Ingesmeerd met een run van knoflook,paprika, mosterd
,zout en peper.

Mijn uds op 115 graden voor ongeveer 3 uur en de temp op 74 graden was.

Het velletje was wat taai maar het vlees heerlijk mals. 1 kip opgegeten met wat friet, de anders is pulled chicken geworden.

e9ede8b8609fa52ac31a49bef842517f.jpg
c131858ccdb47c73c92c8c09fb49784b.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Mooi kleurtje ;)
 
Ziet er heerlijk uit.
Krokant velletje krijg meestal door absoluut geen rook te gebruiken (maakt het taai) goed de kip schoonmaken en flink heet te gaan.

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
Heb je de kip er 3 uur op gehad? Doe zelf bij wat hogere temp dan 115 graden en dan is na ruim een uur vel krokant.
 
Terug
Bovenaan Onderaan