- Berichten
- 60
Geinspireerd door het gerecht van de BBQ Pit Boys dacht ik van zoiets wil ik vanavond eten.
Lobster Stuffed Filet Mignon Steak by the BBQ Pit Boys
Bij visboer op de markt 3 kreeften gekocht en bij de slager een kg ossehaas gehaald en in drie stukken gesneden.
Vervolgens de drie kreeften gekookt en af laten koelen en het staartvlees in stukjes gesneden.
Vervolgens een vulling gemaakt van twee beschuitjes, bosje bosui, een stengel sellerie en 2 teentjes knoflook fijn gesneden. Dit gemixed in de koekepan en de kreeft erbij gedaan.
Ook de saus gemaakt van vleesbouillon, zout, peper en room.
(Aangezien ik nog geen skillets heb moest ik dit helaas even binnen op het fornuis bereiden.)
De ossehaas in drie stukken gesneden en ingesneden zodat je ze kan vullen. Vervolgens heb ik er twee omwikkeld met ontbijtspek en de derde zonder ontbijtspek maar afgesloten door het puntje van de ossehaas terug te plaatsen.
Het resultaat
Mijn indruk:
Je kunt omdat je spek gebruikt, wat een hele andere smaak geeft aan de ossehaas ook gewone biefstuk gebruiken. (Dit omdat bij de derde zonder spek de smaak van de ossehaas veel beter te proeven was.)
Zeker leuk om dit zo eens te maken en het smaakte ook wel lekker maar geef mij mijn ossehaas maar gewoon naturel met alleen een beetje peper en zout!
Lobster Stuffed Filet Mignon Steak by the BBQ Pit Boys
Bij visboer op de markt 3 kreeften gekocht en bij de slager een kg ossehaas gehaald en in drie stukken gesneden.

Vervolgens de drie kreeften gekookt en af laten koelen en het staartvlees in stukjes gesneden.

Vervolgens een vulling gemaakt van twee beschuitjes, bosje bosui, een stengel sellerie en 2 teentjes knoflook fijn gesneden. Dit gemixed in de koekepan en de kreeft erbij gedaan.

Ook de saus gemaakt van vleesbouillon, zout, peper en room.
(Aangezien ik nog geen skillets heb moest ik dit helaas even binnen op het fornuis bereiden.)
De ossehaas in drie stukken gesneden en ingesneden zodat je ze kan vullen. Vervolgens heb ik er twee omwikkeld met ontbijtspek en de derde zonder ontbijtspek maar afgesloten door het puntje van de ossehaas terug te plaatsen.
Het resultaat


Mijn indruk:
Je kunt omdat je spek gebruikt, wat een hele andere smaak geeft aan de ossehaas ook gewone biefstuk gebruiken. (Dit omdat bij de derde zonder spek de smaak van de ossehaas veel beter te proeven was.)
Zeker leuk om dit zo eens te maken en het smaakte ook wel lekker maar geef mij mijn ossehaas maar gewoon naturel met alleen een beetje peper en zout!