- Berichten
- 503
Deze week lekker op vankantie geweest in het schone Limburg.
Veel vlaai, maar das een andere verslaving
Elke dag de Q aan gehad en dit jaar hadden we voor het eerst de gasser mee. (Weber Q220)
Prima apparaat voor de camping, echt van genoten.
Nadelen? ja.
Lager dan 150gr lukt niet, er is geen koele zone en je mist wat smaak van vet op houtskool.
Maar verder gaat het als de brandweer.
Wat hebben we allemaal gemaakt?
Gewoon stiekem lekker Picanha en Bavette meegenomen in de vriezer.
Vrouw en vrienden waren positief verbaasd 8)
Zeewolf gekocht en met lekkere kruiden op de Q.
Kippendijen, gevulde varkenshaas
Maar helaas......alles is niet gebeurd.
Foutje met de foto's
Maar ook een nieuw recept geprobeerd.
Uit mijn nieuwe boek "Wicked good burgers" het recept "Lamb Jucy Lucy, lamsburgers gevuld met kaas" gemaakt
Zo hebben we redelijk gevarieerd gegeten vonden we zelf.
Mooi burgertje maken van lamsvlees en verse kruiden, randje er aan maken en besmeren met yoghurt
Kaasjes er in doen, in dit geval fetta en brie
Dicht vouwen en aangrillen.
Uiteraard kun je op je klompen aanvoelen dat alles er uit gaat lopen dus snel over in een
geimproviseerde alu bakplaatpan
Pita warmen op de Q gaat ook prima
Vullen met rucola, tomaat en pesto en dan heerlijk opeten
EN??
Wij miste als je gaat zeuren en miepen wat smaak
Dus wat extra zout er op moet nog aangepast worden in het recept en de kruiden nog eens kritisch nalopen
Misschien toch wat meer pesto in het broodje
En heel belangrijk...gewoon knoflooksaus (of beter nog, eigen gemaakte tzasiki)
Dus bij het tweede broodje zaken aangepast en dat was gelijk een heeeeeeel stuk beter.
Heerlijk gegeten
Veel vlaai, maar das een andere verslaving

Elke dag de Q aan gehad en dit jaar hadden we voor het eerst de gasser mee. (Weber Q220)
Prima apparaat voor de camping, echt van genoten.
Nadelen? ja.
Lager dan 150gr lukt niet, er is geen koele zone en je mist wat smaak van vet op houtskool.
Maar verder gaat het als de brandweer.
Wat hebben we allemaal gemaakt?
Gewoon stiekem lekker Picanha en Bavette meegenomen in de vriezer.
Vrouw en vrienden waren positief verbaasd 8)
Zeewolf gekocht en met lekkere kruiden op de Q.
Kippendijen, gevulde varkenshaas
Maar helaas......alles is niet gebeurd.
Foutje met de foto's
Maar ook een nieuw recept geprobeerd.
Uit mijn nieuwe boek "Wicked good burgers" het recept "Lamb Jucy Lucy, lamsburgers gevuld met kaas" gemaakt
Zo hebben we redelijk gevarieerd gegeten vonden we zelf.


Mooi burgertje maken van lamsvlees en verse kruiden, randje er aan maken en besmeren met yoghurt


Kaasjes er in doen, in dit geval fetta en brie


Dicht vouwen en aangrillen.
Uiteraard kun je op je klompen aanvoelen dat alles er uit gaat lopen dus snel over in een
geimproviseerde alu bakplaatpan




Pita warmen op de Q gaat ook prima

Vullen met rucola, tomaat en pesto en dan heerlijk opeten
EN??
Wij miste als je gaat zeuren en miepen wat smaak
Dus wat extra zout er op moet nog aangepast worden in het recept en de kruiden nog eens kritisch nalopen
Misschien toch wat meer pesto in het broodje
En heel belangrijk...gewoon knoflooksaus (of beter nog, eigen gemaakte tzasiki)
Dus bij het tweede broodje zaken aangepast en dat was gelijk een heeeeeeel stuk beter.
Heerlijk gegeten