- Berichten
- 68
Na een goeie tip vandaag de Meatball Onion Bombs maar eens gemaakt.
500 gram rundergehakt met fijngesneden champignons en een fijngesneden ui, een eetlepel BBQ Guru All purpose bbq rub, peterselie, een flinke scheut hot chili ketchup, parrano kaas, 2 theelepels soja saus, 2 theelepels worcester saus en een beetje paneermeel door elkaar gemengd.


Uien in stukken gesneden en hier het gehakt in gedaan. Drie plakjes spek er om heen, met een sat?prikker er door om de boel bij elkaar te houden.



Een hand vol hickory snippers voor de rook

Een koude versnapering tijdens het wachten

Na ca. een uur op zo'n 170 graden en een kerntemperatuur van 74 de ballen ingesmeerd met bbq saus voor de laatste 5 minuten


Het eindresultaat:
Ze waren heerlijk!!
500 gram rundergehakt met fijngesneden champignons en een fijngesneden ui, een eetlepel BBQ Guru All purpose bbq rub, peterselie, een flinke scheut hot chili ketchup, parrano kaas, 2 theelepels soja saus, 2 theelepels worcester saus en een beetje paneermeel door elkaar gemengd.


Uien in stukken gesneden en hier het gehakt in gedaan. Drie plakjes spek er om heen, met een sat?prikker er door om de boel bij elkaar te houden.



Een hand vol hickory snippers voor de rook

Een koude versnapering tijdens het wachten

Na ca. een uur op zo'n 170 graden en een kerntemperatuur van 74 de ballen ingesmeerd met bbq saus voor de laatste 5 minuten


Het eindresultaat:
Ze waren heerlijk!!