had het al 2 keer voorbij zien komen, en die moest op de ToDo lijst.
Dus braaf bezig gegaan om alles te halen ( vrouw de panko laten halen bij de AH XL )
Zelf de kip gehaald en gesneden en in de marinade gezet.
Dag later BBQ aangezet op 190 laten komen ( de fijne ikea thermo komt niet hoger dan 130 graden dus maar iets meer genomen omdat de meter toch iets meer meet dan dat het is )
2 X 15 min om en om gedaan en moet zeggen vondt dit wel te kort.
Misschien kwam het door de folie die ik op de Q had gelegd maar ze de buitenkant was toch nog een beetje nattig.
Net of het niet goed uitgehard was.
De panko was ook niet echt Crispy en de kip was snel koud.
heb wat stukken kip er 20 min langer op gelegd en toen was het wel knapperig en goed warm.
( zaterdag maar weer proberen, en dat moet goed gaan want de schoonfamilie komt de crispy kip testen )
Hoe kan het dat het nog wat nattig was heb toch netjes 15/15 min gedaan.
Is niet gebeurt als er geen foto's zijn... dus die staan hieronder
marinade met de kip er in, laten staan voor 24 uur
panko,kruiden etc... voor een lekker jasje.
op de Q
op het bordje... niet echt knapperig..
Dus braaf bezig gegaan om alles te halen ( vrouw de panko laten halen bij de AH XL )
Zelf de kip gehaald en gesneden en in de marinade gezet.
Dag later BBQ aangezet op 190 laten komen ( de fijne ikea thermo komt niet hoger dan 130 graden dus maar iets meer genomen omdat de meter toch iets meer meet dan dat het is )
2 X 15 min om en om gedaan en moet zeggen vondt dit wel te kort.
Misschien kwam het door de folie die ik op de Q had gelegd maar ze de buitenkant was toch nog een beetje nattig.
Net of het niet goed uitgehard was.
De panko was ook niet echt Crispy en de kip was snel koud.
heb wat stukken kip er 20 min langer op gelegd en toen was het wel knapperig en goed warm.
( zaterdag maar weer proberen, en dat moet goed gaan want de schoonfamilie komt de crispy kip testen )
Hoe kan het dat het nog wat nattig was heb toch netjes 15/15 min gedaan.
Is niet gebeurt als er geen foto's zijn... dus die staan hieronder

marinade met de kip er in, laten staan voor 24 uur

panko,kruiden etc... voor een lekker jasje.

op de Q

op het bordje... niet echt knapperig..
