Goedenavond!
Morgen ga ik een tri-tip of Maminha van 1,5 kilo low and slow bereiden op de weber. Ik ga hiervoor de minion of snake methode toepassen (met snake heb ik ervaring, minion lijkt nog iets makkelijker eigenlijk).
Echter heb ik een vraag: kan iemand mij een schatting geven van hoe lang het duurt als ik deze tri-tip a 1,5 kilo, op 110 graden indirect low & slow laat opwarmen tot een kerntemperatuur van 45-48 graden? Het komt niet aan op een half uurtje maar ik heb nu eigenlijk geen flauw idee. Het stuk vlees is zo'n 30cm in de lengte, 16cm breed en 6cm op zijn dikst, mocht dat nog helpen..
Ik hoor het graag!
Morgen ga ik een tri-tip of Maminha van 1,5 kilo low and slow bereiden op de weber. Ik ga hiervoor de minion of snake methode toepassen (met snake heb ik ervaring, minion lijkt nog iets makkelijker eigenlijk).
Echter heb ik een vraag: kan iemand mij een schatting geven van hoe lang het duurt als ik deze tri-tip a 1,5 kilo, op 110 graden indirect low & slow laat opwarmen tot een kerntemperatuur van 45-48 graden? Het komt niet aan op een half uurtje maar ik heb nu eigenlijk geen flauw idee. Het stuk vlees is zo'n 30cm in de lengte, 16cm breed en 6cm op zijn dikst, mocht dat nog helpen..

Ik hoor het graag!