Na een vorige ietwat teleurstellende ervaring met de ribs van de Makro vandaag weer eens ribs gemaakt. Vorige keer Noskos B.R.I.T.W. gemaakt maar die vonden we te droog.
Deze keer heb ik het anders aangepakt. Na gisteravond vlies verwijderd te hebben ingesmeerd met een rub. Had een andere rub te pakken dan ik dacht. Heb dus de rub voor pulled pork gebruikt.....
Tussen de middag de WSM aangezet en ribs erop. Na 2,5 uur ingepakt met wat appelsap en een uurtje laten garen.
Vervolgens nog 45 minuten op de WSM na de ribs ingesmeerd te hebben met Noskos sweet and smokey saus.
Het resultaat? Heerlijk! Heerlijk mals vlees. Heel smaakvol, in de PP rub zit relatief veel peper en dat maakte de ribs aangenaam pittig. Ik zal deze rub vaker gaan gebruiken voor de ribs!
Deze keer heb ik het anders aangepakt. Na gisteravond vlies verwijderd te hebben ingesmeerd met een rub. Had een andere rub te pakken dan ik dacht. Heb dus de rub voor pulled pork gebruikt.....
Tussen de middag de WSM aangezet en ribs erop. Na 2,5 uur ingepakt met wat appelsap en een uurtje laten garen.
Vervolgens nog 45 minuten op de WSM na de ribs ingesmeerd te hebben met Noskos sweet and smokey saus.
Het resultaat? Heerlijk! Heerlijk mals vlees. Heel smaakvol, in de PP rub zit relatief veel peper en dat maakte de ribs aangenaam pittig. Ik zal deze rub vaker gaan gebruiken voor de ribs!