BasBQ
Beef en Steak

Makro Iberico spare ribs heerlijk.

We hebben nu een paar keer de iberico ribs gemaakt jeetje wat zijn die lekker na diverse topic gelezen hier over vet nou ik kwam geen vet tegen.

Ribs in Franse mosterd gezet met daarna goed in de grate sweet paprika bbq rub gezet.

Bekijk bijlage 2677

Bekijk bijlage 2678

1 blokje rookhout

1 uurtje op 100 graden
2 uurtjes op 140 graden
Bekijk bijlage 2682

Daarna eraf halen inpakken folie
Beetje pepsi erover met klontjes boter
Geen roomboter dat vindt ik teveel overheersen met smaak.
Bekijk bijlage 2679

Uurtje ingepakt op de bbq op 140 graden.

Daarna spare Rib rimboe marinade erop smeren 15 a 30 minuten terug op en klaar.

Bekijk bijlage 2680

Bekijk bijlage 2681
Zien er zalig uit zeg hhmmmmm๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
 
In BE waar ik ga ze nog niet tegen gekomen. Maar kom er dan ook geel zelden. 1 x per jaar bijvoorbeeld :D

Maar zouden vaker moeten gaan. Heb nog nooit Iberico ribs gehad, maar liggen er nu 2 in de vriezer van bij B&S. Moet het geproefd hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan