BasBQ
Beef en Steak

Makro Iberico spare ribs heerlijk.

Raymon

Sprokkelaar
Berichten
42
We hebben nu een paar keer de iberico ribs gemaakt jeetje wat zijn die lekker na diverse topic gelezen hier over vet nou ik kwam geen vet tegen.

Ribs in Franse mosterd gezet met daarna goed in de grate sweet paprika bbq rub gezet.

IMG-20200517-WA0008.jpeg


IMG-20200517-WA0010.jpeg


1 blokje rookhout

1 uurtje op 100 graden
2 uurtjes op 140 graden
IMG_20200517_151514.jpg


Daarna eraf halen inpakken folie
Beetje pepsi erover met klontjes boter
Geen roomboter dat vindt ik teveel overheersen met smaak.
IMG-20200517-WA0041.jpg


Uurtje ingepakt op de bbq op 140 graden.

Daarna spare Rib rimboe marinade erop smeren 15 a 30 minuten terug op en klaar.

IMG_20200517_185925.jpg


IMG_20200517_190134.jpg
 
Laatst bewerkt:

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.211
Ziet er fantastisch uit, moet ik ook maar eens proberen.
 

royke

Kooltjesharker
Berichten
169
Ziet er goed uit!

Wat diet de cola erover? Applesap gebruik ik normaal...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

SponZ

Pitmaster
 
Berichten
561
Lekker hoor. Ik merk dat ik steeds meer ribben maak en andere vleessoorten een beetje verwaarloos. De ribben eet ik dan als snack.
 

Raymon

Sprokkelaar
Berichten
42
Vandaag bezig met burnt ends eerste keer als die goed is zet ik hem er op.
 

picosuma

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.683
Lekkere ribbels hoor lust ik wel


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 

Raymon

Sprokkelaar
Berichten
42
We gaan hem ook een keer met noskos proberen elke keer proberen we weer iets anders maar geen restaurant kan tegen deze ribs op. Van de week kijken of ze nog een doos hebben de blauwe doos van iberico ribs bij de makro. Kunnen wij 4x van eten met 2 personen en 1rib voldoet per persoon.
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.913
Lekkere ribben heb je gemaakt. Zien er top uit. Gelukkig heb ik er nog een paar in de vriezer. Ik maak ze wel hot en fast. Maar deze had ik zeker niet over geslagen.
 

Ramsyi

Tondelzoeker
Berichten
6
Ziet er goed uit zeg. Toch eens een keer via via een Makro pasje proberen te regelen.
 

SjaakB

Sprokkelaar
Berichten
37
Makro is nu tijdens de Corona periode ook voor particulieren open. Padje is dus nu niet nodig.
Ik neem altijd de dik bevleesde ribben(witte doos vriesvak) Prima ribje met veel vlees.
 

NonSens

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
704
Omdat de horeca open is moet je vanaf vandaag weer wel een pasje hebben


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mcjas

Stoker
 
 
 
 
Berichten
302
Makro is nu tijdens de Corona periode ook voor particulieren open. Padje is dus nu niet nodig.
Ik neem altijd de dik bevleesde ribben(witte doos vriesvak) Prima ribje met veel vlees.
Ik heb begrepen dat de groothandels per vandaag weer gesloten zijn voor particulieren.
 
Bovenaan Onderaan