BasBQ
Beef en Steak

Makro Iberico spare ribs heerlijk.

Raymon

Vuurmaker
Berichten
54
We hebben nu een paar keer de iberico ribs gemaakt jeetje wat zijn die lekker na diverse topic gelezen hier over vet nou ik kwam geen vet tegen.

Ribs in Franse mosterd gezet met daarna goed in de grate sweet paprika bbq rub gezet.

IMG-20200517-WA0008.jpeg


IMG-20200517-WA0010.jpeg


1 blokje rookhout

1 uurtje op 100 graden
2 uurtjes op 140 graden
IMG_20200517_151514.jpg


Daarna eraf halen inpakken folie
Beetje pepsi erover met klontjes boter
Geen roomboter dat vindt ik teveel overheersen met smaak.
IMG-20200517-WA0041.jpg


Uurtje ingepakt op de bbq op 140 graden.

Daarna spare Rib rimboe marinade erop smeren 15 a 30 minuten terug op en klaar.

IMG_20200517_185925.jpg


IMG_20200517_190134.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er fantastisch uit, moet ik ook maar eens proberen.
 
Ziet er goed uit!

Wat diet de cola erover? Applesap gebruik ik normaal...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor. Ik merk dat ik steeds meer ribben maak en andere vleessoorten een beetje verwaarloos. De ribben eet ik dan als snack.
 
Lekkere ribbels hoor lust ik wel


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
We gaan hem ook een keer met noskos proberen elke keer proberen we weer iets anders maar geen restaurant kan tegen deze ribs op. Van de week kijken of ze nog een doos hebben de blauwe doos van iberico ribs bij de makro. Kunnen wij 4x van eten met 2 personen en 1rib voldoet per persoon.
 
Lekkere ribben heb je gemaakt. Zien er top uit. Gelukkig heb ik er nog een paar in de vriezer. Ik maak ze wel hot en fast. Maar deze had ik zeker niet over geslagen.
 
Ziet er goed uit zeg. Toch eens een keer via via een Makro pasje proberen te regelen.
 
Makro is nu tijdens de Corona periode ook voor particulieren open. Padje is dus nu niet nodig.
Ik neem altijd de dik bevleesde ribben(witte doos vriesvak) Prima ribje met veel vlees.
 
Omdat de horeca open is moet je vanaf vandaag weer wel een pasje hebben


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Makro is nu tijdens de Corona periode ook voor particulieren open. Padje is dus nu niet nodig.
Ik neem altijd de dik bevleesde ribben(witte doos vriesvak) Prima ribje met veel vlees.
Ik heb begrepen dat de groothandels per vandaag weer gesloten zijn voor particulieren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan