- Berichten
- 510
De eerste keer op de nieuwe Weber. BCC met zoete aardappelen.
De kip met mijn ultra geheime maar o zo lekker rub gerubbed. de aardappelen in blokjes gesneden en met peper, zout, rozemarijn en olijfolie bestrooid. Eerst de kip een half uurtje erop, met wat hickory snippers, daarna de aardappelen erbij gezet en nog een klein uurtje laten garen. De kip was wat eerder klaar en deze laten rusten. Erbij een heerlijke fruit salade met verse aardbeien, ananas, druiven en meloen. Voor de liefhebber, ik en mijn vrouw wel, dochter niet, verse basilicum er over. Alles bij elkaar een heerlijke maaltijd!
Klaar!
Ook klaar, hadden ietsje bruiner gemogen, maar waren goed gaar.
Eet ze!
De kip met mijn ultra geheime maar o zo lekker rub gerubbed. de aardappelen in blokjes gesneden en met peper, zout, rozemarijn en olijfolie bestrooid. Eerst de kip een half uurtje erop, met wat hickory snippers, daarna de aardappelen erbij gezet en nog een klein uurtje laten garen. De kip was wat eerder klaar en deze laten rusten. Erbij een heerlijke fruit salade met verse aardbeien, ananas, druiven en meloen. Voor de liefhebber, ik en mijn vrouw wel, dochter niet, verse basilicum er over. Alles bij elkaar een heerlijke maaltijd!
Klaar!
Ook klaar, hadden ietsje bruiner gemogen, maar waren goed gaar.
Eet ze!