- Berichten
- 12.056
Vanmiddag geluncht bij Restaurant Pure Passie bij mij op het dorp ('s-Gravenzande). Leonard is demo chef voor Big Green Egg en had tijdens de BGE member dag een buispek receptje gemaakt. Ik had op twitter aan hem gevraagd of hij dat op de lunchkaart had, dat heeft hij niet maar hij wilde het wel voor ons maken.
Als eerste gerechtje van het verrassingsmenu kregen we met kersenhout gerookte lamsfilet uit de BGE.
Daarna een tussen gerechtje van de langzaam gerookte Berkshire buikspek. Ook uit het ei.
Daarna een mooi stukje rode mul, hier is geen BBQ aan te pas gekomen trouwens.
En als dessert heb ik nog maar een stukje cheese cake genomen. Gewoon omdat het kon
Ze hebben ook een speciaal BGE menu waarbij alles uit het ei komt.
Als eerste gerechtje van het verrassingsmenu kregen we met kersenhout gerookte lamsfilet uit de BGE.

Daarna een tussen gerechtje van de langzaam gerookte Berkshire buikspek. Ook uit het ei.

Daarna een mooi stukje rode mul, hier is geen BBQ aan te pas gekomen trouwens.

En als dessert heb ik nog maar een stukje cheese cake genomen. Gewoon omdat het kon


Ze hebben ook een speciaal BGE menu waarbij alles uit het ei komt.