BasBQ
Beef en Steak

Low & slow pulled pork met bacon asperges

 
 
 
 

Smoke-A-Holic

Stoker
Berichten
323
Gisteren voor het eerst geprobeerd pulled pork te maken, om 10.30 begonnen en het eindresultaat was heerlijk.
Procureur van 2kg eerst 3 uur gerookt op appelhout 110 graden en daarna in de folie tot 17.00 en een uur laten rusten.
Als bijgerecht asperges ingewikkeld in bacon en een bbq saus bijgemaakt.
Zie hier het resultaat 😋

20230220_122914.jpg

Net na het roken.
20230220_134611.jpg

In de folie.
20230220_173502.jpg

Bacon asperges prep.
20230220_181322.jpg

Resultaat na 4 uur in de folie
20230220_181544.jpg

Pulled pork 🐷
20230220_181958.jpg

Het eindresultaat inclusief zelfgemaakte broodjes 😋
 
Lekker hoor!

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Dat is mooi gelukt zo, ziet er erg lekker uit.
Gefeliciteerd met je knorretje ;)
 
Lekker maaltje 😁
 
Lekker lekker!
Relatief korte bereiding!

Gefeliciteerd met je knorretje die komt vast snel
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je knor

Verstuurd vanaf mijn CPH2065 met Tapatalk
 
Gefeliciteerd met je oink! Dat ziet er goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan