- Berichten
- 322
Gisteren voor het eerst geprobeerd pulled pork te maken, om 10.30 begonnen en het eindresultaat was heerlijk.
Procureur van 2kg eerst 3 uur gerookt op appelhout 110 graden en daarna in de folie tot 17.00 en een uur laten rusten.
Als bijgerecht asperges ingewikkeld in bacon en een bbq saus bijgemaakt.
Zie hier het resultaat
Net na het roken.
In de folie.
Bacon asperges prep.
Resultaat na 4 uur in de folie
Pulled pork
Het eindresultaat inclusief zelfgemaakte broodjes
Procureur van 2kg eerst 3 uur gerookt op appelhout 110 graden en daarna in de folie tot 17.00 en een uur laten rusten.
Als bijgerecht asperges ingewikkeld in bacon en een bbq saus bijgemaakt.
Zie hier het resultaat

Net na het roken.
In de folie.
Bacon asperges prep.
Resultaat na 4 uur in de folie
Pulled pork

Het eindresultaat inclusief zelfgemaakte broodjes
