- Berichten
 - 322
 
Gisteren voor het eerst geprobeerd pulled pork te maken, om 10.30 begonnen en het eindresultaat was heerlijk.
Procureur van 2kg eerst 3 uur gerookt op appelhout 110 graden en daarna in de folie tot 17.00 en een uur laten rusten.
Als bijgerecht asperges ingewikkeld in bacon en een bbq saus bijgemaakt.
Zie hier het resultaat
		
		
	
	
		
	
Net na het roken.
		
	
In de folie.
		
	
Bacon asperges prep.
		
	
Resultaat na 4 uur in de folie
		
	
Pulled pork
		
	
Het eindresultaat inclusief zelfgemaakte broodjes
	
		
			
		
		
	
				
			Procureur van 2kg eerst 3 uur gerookt op appelhout 110 graden en daarna in de folie tot 17.00 en een uur laten rusten.
Als bijgerecht asperges ingewikkeld in bacon en een bbq saus bijgemaakt.
Zie hier het resultaat
Net na het roken.
In de folie.
Bacon asperges prep.
Resultaat na 4 uur in de folie
Pulled pork
Het eindresultaat inclusief zelfgemaakte broodjes