De ouders kwamen langs, ze vertrekken straks weer 6 weken naar la France dus om ze alvast in Franse sferen te brengen een longhaas gemaakt.
Bbqtemp 120, wijnranksnippers tussen de kokosbriketten, gegaard tot 53 graden, 10 minuten rusten en de briketten op een hoopje geveegd zodat ik nog even af kon grillen. Bijna alles op met 4 man
Misschien haal ik volgende keer de zeen er van te voren uit, maar ik vond het zonde om zo'n dik stuk vlees te verdelen in 2 halve stukken.
Bbqtemp 120, wijnranksnippers tussen de kokosbriketten, gegaard tot 53 graden, 10 minuten rusten en de briketten op een hoopje geveegd zodat ik nog even af kon grillen. Bijna alles op met 4 man

Misschien haal ik volgende keer de zeen er van te voren uit, maar ik vond het zonde om zo'n dik stuk vlees te verdelen in 2 halve stukken.


