BasBQ
Beef en Steak

Livar Sucade

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Allereerst mijn oprechte excuses dat ik de afgelopen twee maanden geschitterd heb door afwezigheid. Zoals velen van jullie weten waren wij weer in de VS afgelopen maand. Bij thuiskomst heb ik eerst weer drie weken lopen rouwen, alvorens ik weer ons leventje in Nederland kon accepteren. Inmiddels is het weer acceptabel, maar nog steeds heimwee.

Maar we zijn er weer! En we doen mee met de Cook Off! Leuk! En meteen even een livar sucade in peperkorst gemaakt!

Peper rubje gemaakt:
Livar-Sukade-1.jpg


en rubben:
Livar-Sukade-3.jpg


op de BBQ (107C) met kersenhout tot 62C is dit het resultaat:
Livar-Sukade-4.jpg


en snijden maar:
Livar-Sukade-7.jpg


Livar-Sukade-6.jpg


Het was heerlijk!
 
Joh, was dat nou echt heerlijk? Zo ziet het er helemaal niet uit.... ( ik zie niets meer, scherm zit onder kwijl)...
 
Had je er niet een beetje peper op moeten doen? =))




Geintje hoor, ziet er machtig lekker uit! Ik dacht trouwens dat sucade altijd van koei was gemaakt, weer wat geleerd.
 
wat ziet dat er heerlijk mals uit, ik zit hier te water tanden
 
Ik denk dat ik dat wel lust! Sterker, ik weet het wel zeker :D
 
Geweldig mooie foto's. De malsheid druipt er gewoon vanaf.
 
Dat lust ik ook!! :D
 
Beetje weinig peper, maar ziet er super uit!
 
Livar = lekker, leuk recept!
 
Terug
Bovenaan Onderaan