- Berichten
- 6.775
Wij waren de afgelopen twee weken in Itali?, en de WGA mocht mee 
Naar de slager, en in mijn " vloeiende" Italiaans een stukje vlees besteld, vriendelijk lachend en knikkend en me ondertussen afvragend waar het over ging ( ik pik sommigen woordjes wel op, en met handen en voeten kom ik heel ver)
Thuis ( op de camping) het papier openmaken, om eens rustig te bekijken waar ik mij 20 eu aan uit heb gegegen.
Nou dat viel niet tegen, 1020 gram schoon aan de haak!
En wat doe je dan? Olie erop, eerst indirect tot 50?, en dan even boven de briketten. Hatseflats!
En dan is het gewoon even in stilte eten. Dat is dubbel genieten, want dat gebeurt niet vaak

Naar de slager, en in mijn " vloeiende" Italiaans een stukje vlees besteld, vriendelijk lachend en knikkend en me ondertussen afvragend waar het over ging ( ik pik sommigen woordjes wel op, en met handen en voeten kom ik heel ver)
Thuis ( op de camping) het papier openmaken, om eens rustig te bekijken waar ik mij 20 eu aan uit heb gegegen.
Nou dat viel niet tegen, 1020 gram schoon aan de haak!

En wat doe je dan? Olie erop, eerst indirect tot 50?, en dan even boven de briketten. Hatseflats!


En dan is het gewoon even in stilte eten. Dat is dubbel genieten, want dat gebeurt niet vaak

