- Berichten
- 624
Ik durf hier niet te melden hoelang ik de Kamado niet heb gebruikt , maar daar komt nu weer verandering in
Voordat toevallig dit topic óók volgens Noskos-recept gisteravond werd gepost heb ik gistermiddag een mooie moot zalm bij Sligro gehaald om de coldsmoker die ik in juli voor mijn verjaardag heb gekregen de eerste keer te gaan gebruiken.
Vanochtend de pekel gemaakt (met een mix van donkere en witte basterdsuiker i.p.v. lichtbruine basterdsuiker)
en de zalm ermee gepekeld
Daarna folie, plankje en gewicht (had er nog een ongebruikte zoutsteen voor liggen) er op
Zo staat het nu in de koelkast te wachten tot de volgende stap morgenochtend.
Wordt vervolgd ...
Voordat toevallig dit topic óók volgens Noskos-recept gisteravond werd gepost heb ik gistermiddag een mooie moot zalm bij Sligro gehaald om de coldsmoker die ik in juli voor mijn verjaardag heb gekregen de eerste keer te gaan gebruiken.
Vanochtend de pekel gemaakt (met een mix van donkere en witte basterdsuiker i.p.v. lichtbruine basterdsuiker)
en de zalm ermee gepekeld
Daarna folie, plankje en gewicht (had er nog een ongebruikte zoutsteen voor liggen) er op
Zo staat het nu in de koelkast te wachten tot de volgende stap morgenochtend.
Wordt vervolgd ...