Vorige week bij Martijn een CSG opgehaald. Vandaag een zalmzijde in de WSM en de CSG aangestoken.
Heb het waxinelichtje niet gebruikt maar aangestoken met een creme brulee brander.
Zalm ligt er nu een uurtje of vijf in maar mag nog wel even.
Temperatuur in de ketel rond de 23 graden.
Gisteren mengsel van zout en suiker en een aantal laurierbladeren over de zalm en ingepakt in folie.
In de garage koud weggezet met krat frisdrank er op.
Vanochtend zout en suiker afgespoeld gedroogd en eerst weggezet om verder te drogen.
Foto is van de zalm nadat suiker en zout zijn afgespoeld. Zalm voelt stevig aan.
Foto van eindresultaat volgt later (zal wel morgen worden)
Heb het waxinelichtje niet gebruikt maar aangestoken met een creme brulee brander.
Zalm ligt er nu een uurtje of vijf in maar mag nog wel even.
Temperatuur in de ketel rond de 23 graden.
Gisteren mengsel van zout en suiker en een aantal laurierbladeren over de zalm en ingepakt in folie.
In de garage koud weggezet met krat frisdrank er op.
Vanochtend zout en suiker afgespoeld gedroogd en eerst weggezet om verder te drogen.
Foto is van de zalm nadat suiker en zout zijn afgespoeld. Zalm voelt stevig aan.
Foto van eindresultaat volgt later (zal wel morgen worden)

