- Berichten
- 503
Even wat Pulled Pork maken.
Grrrrr, juist nu is het zo koud buiten
Voor het eerst in de BGE en die houd zich eigen prima.
(verwachten we anders dan? sorry.....
)
4 uurtjes roken, even moppen (en fotomomentje)
en 2 uurtjes verder inpakken (13.30 uur)
Doe ik nu al een tijdje en dat bevalt prima.
Rond 17-18 zou het op tafel moeten kunnen staan.
Ehhhhh, een gedeelte dan he, de rest is voorraad uiteraard voor een
bbq over een paar weken
Grrrrr, juist nu is het zo koud buiten
Voor het eerst in de BGE en die houd zich eigen prima.
(verwachten we anders dan? sorry.....

4 uurtjes roken, even moppen (en fotomomentje)
en 2 uurtjes verder inpakken (13.30 uur)
Doe ik nu al een tijdje en dat bevalt prima.
Rond 17-18 zou het op tafel moeten kunnen staan.
Ehhhhh, een gedeelte dan he, de rest is voorraad uiteraard voor een
bbq over een paar weken

