BasBQ
Beef en Steak

Koreaanse pulled pork

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
10.646
Ik zit nog steeds in mijn Koreaanse fase en kwam een recept van Stephen Raichlen tegen voor Koreaanse pulled pork.
De saus en de marinade waren op basis van gochujang, een gefermenteerde peperpasta die waanzinnig lekker is.
Stephen raadt in zijn recept verder aan om sriracha en Thai sweet chili saus erbij te serveren. Dat leek me teveel van het goede aan hete dingen. Dus heb ik zelf voor kimchi mayonaise en white sauce gekozen. Dingen die ik voor mijn Koreaanse kippenvleugels en burger heb gebruikt.

Het eindresultaat was mijn lekkerste pulled pork tot nu toe. Pittig door de gochujang, de kimchi mayo, white sauce en ingelegde komkommer geven verkoeling. En dan is er nog de funky gefermenteerde smaak die door een deel van de ingredi?nten loopt. Echt super lekker!

0e06b77a114d67a9a12940afc3e2b832.jpg


db7463dbb81b4a30da87687570ac948d.jpg


3d8bd60ffd75105bd57a0996a8bb1c82.jpg


482082415ea69c3d897d79f2dd60b9ef.jpg


e3676179d3d9be4f1afd60917138636b.jpg


da32f1b078f1808eaa28698ee39b7f3e.jpg

 

Maus

Stoker
 
 
 
 
Berichten
462
Die ziet er wel heel goed uit, deze ga ik ook maar eens proberen. Lijkt me wel echt een must do :)

Recept staat op je site? Of komt op je site  :blush:
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
10.646
Recept en video komt er binnenkort aan.
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
3.327
Blijf jij maar voorlopig in je Koreaanse fase, ziet er geweldig uit!
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.743
Ik kan ook wel wat Koreaanse fase gebruiken Ziet er top uit Dennis. En een dikke foto voor de inzending. Netjes .
Succes met de fotowedstrijd
 
Bovenaan Onderaan