Wou weten wat nou lekkerder was bcc of bier onderin bij de kolen en dan op ze buik laten garen in een ovenschaal.
Het pekelbadje;
1.25 kop zout
1 liter heet water
1/2 citroen in dunne schijfjes
1 kop schenkstroop
1 ui, middelgroot, in dunne plakjes
4 tenen knoflook, in dunne plakjes
1 eetlepel Zwarte Peper korrels
5 Laurier Blaadjes
4 Kruidnagelen
4 liter koud water

De marinade;
olijfolie
honing
knoflook
tijm
marjolein
mosterd
worcestershiresaus

Onder en boven de huid de marinade aangebracht


Het gewone bier vervangen door een heerlijk kwak biertje

Onder in de bbq ook het kwak biertje in een bakje gedaan.

Kijk ze is lekker rusten

De gene zonder het bierblikje in gesmeerd met roomboter.
Dat heb ik een paar keer gedaan.
Krijg je een heerlijke saus van!


Heb de kip het laatste half uurtje omgedraaid zodat het borstje ook kleur krijgt.

Oordeel ze waren beide heerlijk!
Het vlees effe dippen in de saus echt een fantastische smaak.
Echt een aanrader.
Het pekelbadje;
1.25 kop zout
1 liter heet water
1/2 citroen in dunne schijfjes
1 kop schenkstroop
1 ui, middelgroot, in dunne plakjes
4 tenen knoflook, in dunne plakjes
1 eetlepel Zwarte Peper korrels
5 Laurier Blaadjes
4 Kruidnagelen
4 liter koud water

De marinade;
olijfolie
honing
knoflook
tijm
marjolein
mosterd
worcestershiresaus

Onder en boven de huid de marinade aangebracht


Het gewone bier vervangen door een heerlijk kwak biertje

Onder in de bbq ook het kwak biertje in een bakje gedaan.

Kijk ze is lekker rusten

De gene zonder het bierblikje in gesmeerd met roomboter.
Dat heb ik een paar keer gedaan.
Krijg je een heerlijke saus van!


Heb de kip het laatste half uurtje omgedraaid zodat het borstje ook kleur krijgt.

Oordeel ze waren beide heerlijk!
Het vlees effe dippen in de saus echt een fantastische smaak.
Echt een aanrader.