Kip Cordon blue.
Kipfilet,ham en kaas.
Bloem,eiwit en panko.
Kipfilet gevlinderd.
Belegt met ham en kaas.
Kipfilet terug gevouwen en vast gezet met prikkers.
Bbq klaar gemaakt,gril temperatuur 180 graden.
Toen de kip door de bloem gehaald en daarna door het eiwit en als laatste door de panko.
Ik heb ze daarna 2x8min en 2x4min direct op het vuur gehad,daarna nog 8min indirect.
Ik heb ze er bij een kerntemperatuur van 78 graden er af gehaald.
Kipfilet,ham en kaas.
Bloem,eiwit en panko.

Kipfilet gevlinderd.

Belegt met ham en kaas.

Kipfilet terug gevouwen en vast gezet met prikkers.

Bbq klaar gemaakt,gril temperatuur 180 graden.
Toen de kip door de bloem gehaald en daarna door het eiwit en als laatste door de panko.



Ik heb ze daarna 2x8min en 2x4min direct op het vuur gehad,daarna nog 8min indirect.


Ik heb ze er bij een kerntemperatuur van 78 graden er af gehaald.
