- Berichten
- 761
Na al die verslagen over die lekker ballen van Frits kon ik niet achter blijven en heb ik ook maar een plankje uit de schuur getrokken.
300 gram rundergehakt, 2 eetlepels Big Bob Gibsons BBQ Rub en een paar plakjes bacon.
Plankje even 30 minuutjes in water laten weken en opgemaakt.
MiniMax klaar gezet op 200 graden, plankje er op gezet en roken maar.
Na 20 minuutjes ballen ingesmeerd met Domi's Nr4 BBQ Saus en weer tien minuutjes later de platesetter er op en opnieuw in de saus gezet.
Laatste 5 minuutjes nog een plakje kaas smullen maar!
Super simpel maar wel erg lekker. Had wel meer verwacht van de rooksmaak van het cederhout.
Gaan we zeker vaker maken
300 gram rundergehakt, 2 eetlepels Big Bob Gibsons BBQ Rub en een paar plakjes bacon.
Plankje even 30 minuutjes in water laten weken en opgemaakt.

MiniMax klaar gezet op 200 graden, plankje er op gezet en roken maar.

Na 20 minuutjes ballen ingesmeerd met Domi's Nr4 BBQ Saus en weer tien minuutjes later de platesetter er op en opnieuw in de saus gezet.

Laatste 5 minuutjes nog een plakje kaas smullen maar!

Super simpel maar wel erg lekker. Had wel meer verwacht van de rooksmaak van het cederhout.
Gaan we zeker vaker maken
