- Berichten
- 307
Ik zag een recept staan in Fire & Food van kalkoenfilet op een plank ( ook leuk voor de foto wedstrijd). Heel toevallig nog een stuk filet van ongeveer een kilo liggen in de vriezer.
Het was iets te veel voor alleen op te eten, de vrouw lust geen kalkoen
Dus in mooie stuken gesneden.
Overige stukken worden verwerkt door de vrouw ( joost mag weten wat ze daar mee doet ;D)
De mooie stukken in gesmeerd met een mengsel van honing met soja saus.
In een zippzak gedaan en twee uur laten liggen in de koelkast
Toen op het plankje en indirect 20 a 25 minuten laten garen
Toen even 5 minuten direct voor het kleurtje en de bakstrepen
Limoen en peterselie er bij
Toen op het bordje
Ik moet zeggen het smaakt heerlijk
Ondanks de rare combinatie van honing en soja saus

Het was iets te veel voor alleen op te eten, de vrouw lust geen kalkoen
Dus in mooie stuken gesneden.

Overige stukken worden verwerkt door de vrouw ( joost mag weten wat ze daar mee doet ;D)

De mooie stukken in gesmeerd met een mengsel van honing met soja saus.

In een zippzak gedaan en twee uur laten liggen in de koelkast
Toen op het plankje en indirect 20 a 25 minuten laten garen

Toen even 5 minuten direct voor het kleurtje en de bakstrepen

Limoen en peterselie er bij

Toen op het bordje

Ik moet zeggen het smaakt heerlijk
Ondanks de rare combinatie van honing en soja saus