LOMPE laars
Gemarineerd
- Berichten
- 1.402
Het regent dat t klettert, tijd voor een mooie sessie morgen. Chefkokkie heeft haar eerste kalfswang schoongemaakt.
Rustig aan met een vlijmscherp mes, chefkokkie deed dat super ondanks een dikke laag met vliezen & vet.
Om ze vervolgens alvast in een mooie rub te zetten:
Ik zou ze nu al bijna rauw opkauwen![Face savoring food :yum: π](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Clinking beer mugs :beers: π»](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f37b.png)
Rustig aan met een vlijmscherp mes, chefkokkie deed dat super ondanks een dikke laag met vliezen & vet.
Om ze vervolgens alvast in een mooie rub te zetten:
Ik zou ze nu al bijna rauw opkauwen
![Face savoring food :yum: π](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Clinking beer mugs :beers: π»](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f37b.png)