- Berichten
- 515
Kreeg vandaag deze mail over de opening van Julius bar&grill.
Heb gelijk maar gereserveerd voor a.s. dinsdag, ben benieuwd wat het wordt.
Zal mijn bevindingen hier met jullie delen!
==============
Julius bar&grill is open!
Bert van der Leden en Julius Jaspers hebben een nieuw restaurant geopend in Amsterdam; Julius bar&grill!
Vanaf nu kunnen barbecue-liefhebbers het hele jaar door terecht bij Julius bar&grill, een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Op de enorme ?open fire grill?, midden in het restaurant worden stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of
vegetarische gerechten bereid. Zelfs desserts komen van de grill!
Naast een uitgebreid diner kun je hier ook terecht voor een mooi (goedgeprijsd) glas wijn of een (speciaal) biertje met kleine bites of een snelle hap. Iedereen zit rondom de open keuken met uitzicht op de keukenbrigade die vanaf de ?open fire grill? en twee Big Green Eggs de gerechten bereiden.
Neem plaats aan de bar of bartafels of schuif aan bij de lange familietafels of de knusse plekjes aan
de 15 meter lange Chesterfield bank. Voor een borrel, vergadering of diner in besloten kring
zijn er 3 gezellige priv? ruimtes achterin die gereserveerd kunnen worden.
Julius Bar & Grill is op weekdagen vanaf 16h00 en op zaterdag en zondag vanaf 15h00 geopend.
Heb gelijk maar gereserveerd voor a.s. dinsdag, ben benieuwd wat het wordt.
Zal mijn bevindingen hier met jullie delen!
==============
Julius bar&grill is open!
Bert van der Leden en Julius Jaspers hebben een nieuw restaurant geopend in Amsterdam; Julius bar&grill!
Vanaf nu kunnen barbecue-liefhebbers het hele jaar door terecht bij Julius bar&grill, een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Op de enorme ?open fire grill?, midden in het restaurant worden stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of
vegetarische gerechten bereid. Zelfs desserts komen van de grill!
Naast een uitgebreid diner kun je hier ook terecht voor een mooi (goedgeprijsd) glas wijn of een (speciaal) biertje met kleine bites of een snelle hap. Iedereen zit rondom de open keuken met uitzicht op de keukenbrigade die vanaf de ?open fire grill? en twee Big Green Eggs de gerechten bereiden.
Neem plaats aan de bar of bartafels of schuif aan bij de lange familietafels of de knusse plekjes aan
de 15 meter lange Chesterfield bank. Voor een borrel, vergadering of diner in besloten kring
zijn er 3 gezellige priv? ruimtes achterin die gereserveerd kunnen worden.
Julius Bar & Grill is op weekdagen vanaf 16h00 en op zaterdag en zondag vanaf 15h00 geopend.