BasBQ
Beef en Steak

Jodenhaas

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Vandaag vanwege het warme weer maar lekker dagje vrij gevraagd. En waar kun je dan beter naar toe dan de Hanos? Daar is het in ieder geval lekker koel ;)

Bij deze een rapportage:
Jewish-Fillet-1.jpg


Jewish-Fillet-2.jpg


Jewish-Fillet-3.jpg


Jewish-Fillet-4.jpg


Jewish-Fillet-5.jpg


Jewish-Fillet-7.jpg


Het was heerlijk! Reversed Sear toegepast en marinade met mosters, olijfolie en Venison & Wild Rub van Oakridge!
 
Wat een pracht stuk vlees!! :p
En hup...... op de lijst!! ;)
 
Ja mooi hoor. Prachtige stukjes vlees en geweldig gemaakt. Feest maal. Nog een bijpassend sausje gemaakt?
 
Teddo zei:
Ja mooi hoor. Prachtige stukjes vlees en geweldig gemaakt. Feest maal. Nog een bijpassend sausje gemaakt?

Geen saus. Bij dit soort vlees vind ik dat zonde!
 
Pfff en dat zie je dan rond 22.00 uur. Lekker hoor ;D
 
Big-T zei:
Geen saus. Bij dit soort vlees vind ik dat zonde!

Ook mijn idee. Ik ben ook niet zo van de sauzen.
Mooi vlees.
 
Bert +1 !
 
Mooi gegaard! Zo lust ik ze graag ;)
 
Prachtige garing zeg.

Ook snel maar weer eens maken.
 
heerlijk stuk vlees
 
Jawel, daar hou ik van!
 
Ziet er heerlijk uit heeft geen saus nodig ik zeg altijd met saus verdoezel je iets?  ;D
 
Als carnivoor en als Feyenoord-fan wil ik je meegeven dat ik graag een Jodenhaas verslind, zeker als ie er zo mooi uit ziet als deze ;D ;D
 
heerlijke kogel beef.  ::) zij ik kogel?????
Het is echt super mals, heerlijke verborgen biefstuk.
Waar niemand nog vanaf weet, houden zo. ( anders wordt het alsmaar duurder )
 
Fijn stukje vlees, het is alweer een tijdje geleden dat ik het gemaakt heb, als ik jouw foto's zo zie moet ik het ook maar weer eens gauw gaan maken.

Wat voor marinade heb je gebruikt? Zou alleen PEZO niet beter zijn als het om de pure smaak van het vlees gaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan