
Opbrengst: 16 broodjes
Voor het deeg:
300 ml water
45 gr boter, in kleine blokjes
500 gr bloem of broodmeel
7 gr zout
1 (7 gr) zakje gist
Voor de vulling:
20 gr rucola
100 gr parmezaanse kaas
100 gr gesneden parmaham
8 zongedroogde tomaatjes, in kleine reepjes
1-2 eetlepels olijfolie
Meng de bloem, boter, zout gist en het water door elkaar tot een soepel deeg.

Laat het deeg even rijzen (30 min) rol het dan uit tot een lap van ongeveer 45 cm bij 30 cm.
Bedek het dan op de twee lange zijde na met de rucola, Parmezaanse kaas, parmaham en in reepjes gesneden zongedroogde tomaatjes. Besprenkel het hierna met wat olijfolie.


Rol dan de lap deeg losjes op. Snijd met een scherp mes de rol in stukken van +/- 3 of 4 cm.

Dan op de bakplaat en ongeveer 30 tot 35 min. op 200 Graden