BasBQ
Beef en Steak

Is barbecuen het nieuwe roken :-)

Eens met Bram.. onder aan in het artikel staat ook:
Verantwoord barbecue?n kan volgens hem door bijvoorbeeld een deksel te gebruiken. Zo kan het vlees, de vis of de groenten langzaam garen.

?Of gebruik de indirecte barbecue-methode. Dat betekent grillen naast het vuur?, gaat de Kok verder. Maar ook het gebruik van beter houtskool kan helpen. ?Van welke houtsoort de kool is gemaakt en hoe groot de stukken zijn heeft invloed. Hoe harder de houtsoort, hoe heter de kolen worden en hoe minder as ze produceren?. Daarnaast is het beter de kolen over ongeveer een derde te verdelen aan ??n kant van de barbecue."

Dit is zoals de meeste het hier doen volgens mij. Geen vuiltje aan (in) de lucht, aan de huis of in 't lichaam dan toch?
Grz.
 
Nou als ik kijk op stookwijzer.nu mag ik nooit meer barbecuen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan