BasBQ
Beef en Steak

International Bacon Day 04-SEP-2021 - de resultaten voor de Bacon strips

Mijn inzending staat hier:


Had dit topic niet gevonden, hoop dat het nog mag voor de sticker

Alles voor de sticker, dus dit jaar ook mee gedaan! Buikspek in 3 dagen in sojamarinade en low en slow op 120 graden tot een kerntemp van 72 graden gebracht. Nu eerst een nachtje in de koelkast voordat ik hem in dunne plakjes ga snijden


20210904_001948.jpg



20210904_002722.jpg



20210905_145026.jpg



20210905_212633.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Allemaal heerlijke dingen gemaakt 😋😋
 
Wanneer worden de badges uitgedeeld :)?
 
Als het goed is zijn alle badges nu uitgereikt!

Mocht ik je vergeten zijn, alvast mijn excuses, stuur even een PM en ik maak het in orde.
 
Als het goed is zijn alle badges nu uitgereikt!

Mocht ik je vergeten zijn, alvast mijn excuses, stuur even een PM en ik maak het in orde.
Ja, en je bent er niet zuinig mee geweest, want ik heb er ook eentje gekregen :ROFLMAO:

(ben weer veel te eerlijk hé) :geek:
 
Terug
Bovenaan Onderaan